Cirkon-kerámia fogpótlások

Cirkon-kerámia fogpótlásokEz a fajta korona megvédi a fogait a törésektől, színe tartós, évek alatt sem változik semmit. A korona sapkaszerűen borítja be a fogat és helyreállítja annak eredeti formáját. A cirkon korona a porcelánnal leplezett fémkoronák minden pozitív tulajdonságával rendelkezik, de ezen felül számos további előnyt kínál.

  1. A cirkon teljes mértékben biokompatibilis, az allergiás reakció kizárható.
  2. A cirkon-váz színe megegyezik a saját fogak színével és a fényt is hasonlóan ereszti át és veri vissza, ezáltal hihetetlenül élethű fogpótlások készíthetőek belőle.
  3. A fémvázas pótlásoknál néha megjelnő szürkés fognyaki szél teljesen eltűnik.
  4. A cirkon-váz CAD/CAM technológiával, emberi beavatkozás nélkül készül, a széli zárás, ami a korona élettartamát többek közt meghatározza hihetetlenül pontos.

Az előkészítés során rendelőnkben csak és kizárólag vállas előkészítést alkalmazunk. Ez azt jelenti, hogy a korona széle egy, a fogon kialakított vállon nyugszik. Ezáltal megvalósítható a fogágy teljes körű védelme, nem alakul ki  a későbbiekben ínygyulladás. Csak ezzel a módszerrel érhető el a korona teljesen anatómikus, az eredetivel megegyező helyreállítása.

A rendelőnkben készült koronákra a garanciális feltételek megtartása esetén 2 év garanciát vállalunk.